90 Days Insight Journey with Leontine Boxem

Ik besloot de 1e 90 dagen na mijn 41e verjaardag hardop te beleven, erop te reflecteren en vast te leggen in woord, beeld, poëzie en video.
Niet wetende wat voor heftige gebeurtenissen en transformaties me in die 90 dagen te wachten zouden staan. Waardoor de reis nog intensiever, rijker en voor jou ook waardevoller werd.

Lees, kijk en transformeer mee.
De thema's die voorbij komen zijn zo universeel, dat het elke vrouw raakt en helpt. Ik leef je voor hoe je het leven kunt aankijken en jouw plek mag innemen, vanuit jouw zachte kracht.

Don't take my word for it...

Hier hoor je van Annette Blasset hoe het programma '90 Days of Insight Journey' haar heeft geraakt en geholpen:

 

Marloes Waal laat weten hoe dit programma haar heeft uitgenodigd om zichtbaar te worden met wie ze is, en wat voor haar belangrijk is:

 

Ik wil geïnspireerd worden op/ tot mijn eigen reis!

447,- incl.btw

Ja, dit wil ik!

Opzet & Resultaat

Circa 100 lessen, in 3 maanden verwoordn, verbeeld en opgenomen. Universele thema's die jou uitnodigen de volgende stap te zetten in jouw leven. Om meer verbonden te raken met jouw intuitie, je vrouwelijkheid, je creatiekracht. Het nodigt je uit helderder zicht te krijgen op jouw grenzen, bewuster keuzes te maken en te voelen waar jouw verlangen zit.

​De de online cursus doorloop je op eigen tempo en in je eigen omgeving. Jij voelt welk thema nu aan de orde is voor jouzelf, je bepaalt zelf hoe diep je het wil laten weerklinken in je binnenwereld en wat je er wanneer mee doet.

Mijn naam is Leontine Boxem. Ik heb het leven leren leven op mijn eigen wijze.

Ik ben moeder van 3, overleefde op wonderbaarlijke wijze drie jaar van acute leukemie en afstoting van bijbehorende stamceltransplantatie; en bevind mij midden in het scheidingsproces van de vader van mijn kinderen.

Van gespannen perfectionist, heb ik me ontwikkeld tot een vrouw die van binnenuit leeft en creëert vanuit ease & joy.

Begrijp me goed, mijn leven is niet vlekkeloos en perfect, ik ben dat zelf verre van. En juist het dáármee kunnen leven geeft een enorme vrijheid. ♡

Ik ben professioneel, gedegen en meervoudig opgeleid en heb jarenlange ervaring in wat ik doe.

een klein inkijkje....

Ik wil mee op reis

Ik wil geïnspireerd worden op/ tot mijn eigen reis!

447,- incl.btw

Ja, dit wil ik!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.